Meer dan alleen ICT beheer.

Contacts

Kanaalstraat 223, 3531 CH Utrecht

Info@e-makers.nl

+31 (0)306331754

Een bloeiend bedrijf vereist meer dan alleen ICT-beheer en een slimme ondernemer die begrijpt dit

Als bedrijfseigenaar is het begrijpelijk dat u op zoek bent naar betrouwbare ICT-beheerdiensten die uw medewerkers constant ondersteunen en ontwikkelen. Het is van cruciaal belang om een ICT-partner te hebben die met u meedenkt en altijd beschikbaar is wanneer u hem nodig heeft.

Door te kiezen voor één partner voor al uw ICT-behoeften, kunt u erop vertrouwen dat u onbeperkte data en belminuten heeft, evenals 24/7 ondersteuning zonder onverwachte kosten achteraf. Met een vast maandelijks bedrag hoeft u zich geen zorgen te maken over vervelende verrassingen en kunt u zich concentreren op de groei en ontwikkeling van uw bedrijf.

Zowel adviserend als ondersteunend

Wij begrijpen dat u als bedrijfseigenaar streeft naar een moderne werkomgeving die voortdurend wordt ondersteund, ontwikkeld en die kan meegroeien met uw bedrijf. Om deze reden bieden wij niet alleen 24/7 ondersteuning, maar delen wij ook onze kennis met praktische trainingssessies. Bij ons heeft u een ICT-partner die met u meedenkt en altijd voor u klaar staat.

Migratie zonder problemen

Wanneer u ervoor kiest om uw ICT-beheer over te dragen aan een nieuwe ICT-partner, begrijpen wij dat dit een complex proces kan zijn. Onze ervaren projectengineers zullen uw complete netwerk, kritische applicaties, bestandssystemen, rechten en gebruikers in kaart brengen en analyseren. Vervolgens plannen we de migratie zorgvuldig en voeren we deze uit op het moment dat u de minste hinder ondervindt, zodat uw bedrijfsactiviteiten niet worden verstoord. U kunt erop vertrouwen dat wij de migratie professioneel en efficiënt uitvoeren.

Automatisering en monitoring

Wij vinden het belangrijk dat uw bedrijf altijd operationeel is en dat eventuele problemen zo snel mogelijk worden opgelost. Daarom bieden wij proactieve monitoring en updates aan, zodat wij eventuele problemen kunnen opsporen voordat ze zich voordoen en we deze direct kunnen oplossen. Door het regelmatig uitvoeren van updates en onderhoud zorgen wij ervoor dat uw systemen veilig en up-to-date zijn. Dit voorkomt mogelijke storingen en vermindert de kans op beveiligingsproblemen.

Vaste engineer

Wij bieden de mogelijkheid om een vaste engineer aan uw bedrijf toe te wijzen. Deze engineer is volledig op de hoogte van uw bedrijfsprocessen en kan snel inspelen op eventuele problemen of vragen. Door deze persoonlijke benadering kunnen we een snellere en efficiëntere ondersteuning bieden en kunnen we proactief meedenken over mogelijke verbeteringen en optimalisaties binnen uw ICT-omgeving.

24/7 Bereikbaarheid

Wij begrijpen dat problemen met uw ICT-systemen op elk moment kunnen optreden en dat het van groot belang is dat deze snel worden opgelost. Daarom bieden wij 24/7 bereikbaarheid voor ICT-ondersteuning. Onze deskundige medewerkers staan dag en nacht voor u klaar om eventuele problemen op te lossen en vragen te beantwoorden. Zo kunt u altijd op ons rekenen en kunt u zich concentreren op uw bedrijfsactiviteiten, zonder u zorgen te maken over technische problemen.