Meer dan alleen ICT beheer.

Contacts

Kanaalstraat 223, 3531 CH Utrecht

Info@e-makers.nl

+31 (0)306331754

Ons huidige team bij E-Makers Cloud Solutions bestaat uit een getalenteerde groep professionals, waaronder Nourdin Ahmami en Hanane Bendaoud. Daarnaast werken we samen met externe Software Development partners in Nederland en India om onze diensten verder te versterken en uit te breiden.

Nourdin Ahmami, onze oprichter, heeft een indrukwekkende achtergrond en heeft waardevolle ervaring opgedaan bij verschillende gerenommeerde bedrijven. Hij heeft succesvolle projecten uitgevoerd bij organisaties zoals ABN-Amro, Credit Agricole, Stichting Dichterbij, Achmea, CZ Verzekeringen, Rijkswaterstaat, Nederlandse Spoorwegen, Agro Energy, Vesting Finance, Ministerie van Binnenlandse Zaken, DUO, Raad van de Kinderbescherming en ProRail.

Als u meer wilt weten over Nourdin Ahmami en zijn professionele achtergrond, nodigen wij u uit om zijn LinkedIn-profiel te bekijken voor een gedetailleerd overzicht van zijn ervaring en prestaties.

Bij E-Makers Cloud Solutions streven we ernaar om een breed scala aan hoogwaardige diensten te leveren. We nodigen u graag uit om onze website verder te verkennen om meer te ontdekken over de specifieke diensten en oplossingen die we aanbieden. Als u vragen heeft of interesse heeft in samenwerking, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan uw behoeften voldoen.