Meer dan alleen ICT beheer.

Contacts

Kanaalstraat 223, 3531 CH Utrecht

Info@e-makers.nl

+31 (0)306331754

Managed Cloud & Advanced Cloud Services

E-makers begrijpt dat organisaties steeds meer behoefte hebben aan zakelijke wendbaarheid en kostenefficiëntie. Om efficiënter, effectiever en beter verbonden te werken, zijn krachtige ICT-oplossingen essentieel. Daarom kiezen steeds meer organisaties ervoor om hun (kritieke) IT-componenten te verplaatsen naar een Cloudplatform, wat resulteert in een groeiende vraag naar goed beheerde Cloudomgevingen.

Microsoft’s Azure Cloudplatform, met zijn uitgebreide reeks geïntegreerde services op het gebied van berekeningen, opslag, data, netwerken en toepassingen, biedt vele voordelen op het gebied van zakelijke wendbaarheid en kostenefficiëntie. Het beheer van een Azure-infrastructuur is echter net zo belangrijk als het beheer van een on-premises infrastructuur. Van de Subscription tot aan de individuele resources, installatie, configuratie, changemanagement, updates en patches, al deze taken in een Azure-omgeving kunnen behoorlijk complex zijn. Er bestaat een nauwe onderlinge samenhang tussen deze aspecten. Bovendien brengt Microsoft voortdurend verbeteringen aan in Azure, waardoor de technologie voortdurend verandert.

Het beheer van een Azure-omgeving vereist diepgaande kennis die voortdurend up-to-date moet worden gehouden. Het behouden van grip op de beheerprocessen rondom Azure is dan ook een uitdaging. Bij E-makers begrijpen we deze uitdaging en daarom investeren we voortdurend in het verwerven en bijhouden van diepgaande kennis van Azure. We zijn volledig toegewijd aan het leveren van hoogwaardig beheer van Azure-omgevingen, waarbij we de complexiteit van de infrastructuur begrijpen en de constant veranderende technologie effectief kunnen bijhouden. Onze experts staan klaar om organisaties te ondersteunen bij het beheer van hun Azure Cloudomgeving, zodat ze kunnen profiteren van de voordelen van Azure zonder zich zorgen te hoeven maken over het beheer ervan.

E-makers biedt een uitgebreid scala aan Managed Cloud Services voor Azure, waarmee organisaties zorgeloos kunnen profiteren van de voordelen en flexibiliteit die Azure te bieden heeft. Onze team van Azure professionals neemt het beheer van het platform op zich, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. We zorgen voor optimale prestaties en nemen alle technische werkzaamheden uit handen, waardoor u productiever kunt werken op een snelle en kostenefficiënte manier.

Onze Managed Cloud Services omvatten onder andere:

Event & Incident Management: We bieden ondersteuning bij het afhandelen van events en incidenten, waardoor uw systemen soepel blijven draaien en eventuele problemen snel worden opgelost.

Problem Prevention: We nemen proactieve maatregelen om problemen te voorkomen en de stabiliteit en betrouwbaarheid van uw Azure-omgeving te waarborgen.

Security: We implementeren en beheren de nodige beveiligingsmaatregelen om uw gegevens en systemen te beschermen tegen bedreigingen.

Identity & Access Management: We zorgen voor een veilig en gecontroleerd toegangsbeheer, waarbij gebruikers de juiste privileges hebben en uw gegevens beschermd blijven.

Monitoring: We monitoren uw Azure-omgeving continu om de prestaties, beschikbaarheid en capaciteit te bewaken. Hierdoor kunnen we tijdig ingrijpen bij eventuele problemen en uw systeem optimaal laten functioneren.

 Support & Reporting Services: Ons team biedt ondersteuning via een supportdesk en zorgt voor tijdige en nauwkeurige rapportages over de status en prestaties van uw Azure-omgeving.

Improvement: We streven voortdurend naar verbetering van uw Azure-omgeving door middel van het analyseren van trends, het identificeren van optimalisatiemogelijkheden en het implementeren van relevante verbeteringen.

Service Integration & Vendor Relations: Als Service Integrator zorgen we voor een naadloze integratie van verschillende diensten en leveranciers in uw Azure-omgeving. We onderhouden sterke relaties met leveranciers en coördineren de samenwerking om optimale resultaten te bereiken.

E-makers biedt ook geavanceerde cloudservices aan, waarbij we onze kennis van Microsoft-technologieën en het bredere IT-landschap gebruiken om IT-innovatie in complexe enterprise-omgevingen te faciliteren. Onze diensten omvatten consultancy, implementatie en migraties. We bieden ook advies bij onboardingprojecten, verbetering van ontwikkelingsprocessen door automatisering, auditing en beveiligingscontroles, kwaliteitsborging en levenscyclusbeheer.

Azure Data Platform: 

Wij bieden volledig uitgeruste OTAP-omgevingen en implementeren ontwikkelingsprocessen voor diverse teams met behulp van pipelines en Bicep-templates. We leveren op maat gemaakte platformen en helpen bij gestandaardiseerde systeemintegraties via API’s, Azure API Management en automatiseringstools zoals Azure PowerShell, Functions, Automation en Logic Apps. We automatiseren handmatige taken, zelfs voor middelgrote processen. Voor organisaties die naar Azure willen migreren, bieden we begeleiding bij het opzetten van het volledige Azure-platform en ondersteunen we bij architectuurvraagstukken en organisatorische professionalisering.

Azure DevOps Platform

Ons platform is volledig gehost in Microsoft Azure en maakt gebruik van de nieuwste technologieën en diensten, met een sterke focus op automatisering en strenge beveiligingsmaatregelen volgens het ‘least privilege’-principe. Het modulaire data platform biedt flexibiliteit aan organisaties, met zowel horizontale als verticale schaalbaarheidsopties. Kernservices omvatten Azure Databricks met Unity Catalog, Azure Data Lake Gen2, Azure Synapse Analytics met Serverless en Dedicated SQL Pools, Azure Data Factory met Self Hosted Integration Runtimes en Azure SQL Server. We bieden ook ondersteunende diensten zoals Azure Automation, Azure Log Analytics, Azure Monitor, Azure Key Vaults en Azure Dashboards.

E-trend Cloud Solutions staat klaar om uw organisatie te helpen bij het benutten van de kracht van Microsoft Azure en uw data- en ontwikkelingsprocessen te optimaliseren.

 

Bij E-makers streven we ernaar om organisaties te helpen het maximale uit hun Azure-investering te halen en innovatie te stimuleren binnen een betrouwbare en efficiënte IT-omgeving.

Bij E-makers bieden we geavanceerde Cloud Services, waaronder de mogelijkheid om hybride landschappen (een combinatie van on-premises en cloud) te ondersteunen voor productlijnen zoals Microsoft, IBM en Red Hat.

Onze diensten omvatten ook end-to-end ketenregie voor alle ICT-componenten die uw bedrijfsprocessen ondersteunen. We bieden advies en consultancy om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes, onboarding-services om een vlotte overgang naar de cloud te garanderen, en IT value chain improvement om uw IT-processen te optimaliseren en de waarde voor uw organisatie te vergroten.

Met onze Managed Cloud Services – Azure kunt u het beheer van Azure in handen leggen van onze specialisten. U profiteert van alle voordelen van een flexibel en kostenefficiënt cloudplatform, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het beheer ervan.

Kies voor Managed Azure. Door het beheer van Azure uit te besteden aan de experts van E-makers, kunt u zich richten op andere taken. Dankzij onze ervaring en kennis weten we precies hoe u het maximale uit uw omgeving kunt halen. E-makers zorgt voor een optimaal presterende Azure-omgeving, waardoor u sneller kunt werken, productiever bent en kosten bespaart.

Met onze Beheer DevOps-diensten, gebaseerd op Microsoft Azure, streven we ernaar om uw ontwikkelings- en operationele processen te stroomlijnen en uw bedrijf te helpen sneller en efficiënter te innoveren. Ons team van experts staat klaar om met u samen te werken, uw specifieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij uw organisatie. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw DevOps-uitdagingen kunnen aanpakken en uw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

Bij E-makers streven we ernaar om organisaties te ondersteunen bij het realiseren van hun doelen en het benutten van de voordelen van de cloud. Met onze geavanceerde Cloud Services en uitgebreide expertise helpen we u om uw IT-landschap te optimaliseren, de wendbaarheid te vergroten en uw bedrijfsresultaten te verbeteren.