Meer dan alleen ICT beheer.

Contacts

Kanaalstraat 223, 3531 CH Utrecht

Info@e-makers.nl

+31 (0)306331754

 

E-makers Managed Cloud Services

Door gebruik te maken van de Managed Cloud Services – Azure van E-makers, kunnen organisaties profiteren van alle voordelen en de grote flexibiliteit die Azure biedt, zonder zich zorgen te hoeven maken over het beheer van het platform. Ons team van Azure-professionals zorgt voor optimale prestaties en handelt alle technische taken af, zodat onze klanten efficiënter en kosteneffectiever kunnen werken.

⦁ Event & Incident Management
⦁ Problem Prevention
⦁ Security
⦁ Identity & Access Management
⦁ Monitoring
⦁ Support & Reporting Services
⦁ Improvement
⦁ Service Integration & Vendor Relations

 

E-makers Advanced Cloud Services

Ons begrip van de technologische mogelijkheden van Microsoft en het bijbehorende landschap stelt ons in staat om een nuchtere en pragmatische kijk te ontwikkelen op IT-innovatie in complexe enterprise-omgevingen.

Om optimaal te kunnen profiteren van het Azure-platform is bijvoorbeeld een reeks breed toegepaste Azure-conventies vereist om stabiele, gebruiksvriendelijke en toekomstbestendige oplossingen te ontwikkelen die zich voortdurend kunnen aanpassen aan de behoeften van de business. Binnen onze rol als Service Integrator en Cloud Director neemt E-makers dit op zich.

⦁ Consultancy en advies bij Onboarding projecten
⦁ Verbetering Development door consultancy en advies met automatiseren
⦁ totstandkomingsproces software.
⦁ Auditing & Security checks
⦁ Quality Assurance
⦁ Lifecycle Mgt.

 

USP’s

Advanced Cloud Services omvat mogelijk ook Hybride landschappen (combinatie met on-premise) voor productlijnen Microsoft, IBM en Red Hat. Ketenregie mogelijk op alle bedrijfsproces ondersteunende ICT componenten.

⦁ Advies en consultancy
⦁ On boarding
⦁ IT value chain improvement