Meer dan alleen ICT beheer.

Contacts

Kanaalstraat 223, 3531 CH Utrecht

Info@e-makers.nl

+31 (0)306331754

Azure Data Platform

Als E-makers Cloud Solutions, met een schat aan ervaring en kennis, nemen wij de last van organisaties weg door het automatiseren van diverse procesondersteunende tools en workflows. Met Azure DevOps en Azure als onze fundamenten, hebben we het vermogen om aanzienlijke automatisering te realiseren binnen organisaties.

Wij bieden volledig uitgeruste OTAP-omgevingen en implementeren het gehele ontwikkelingsproces voor verschillende soorten en formaten ontwikkelingsteams. Dit doen we met behulp van pipelines en Bicep-templates.

Naast het leveren van op maat gemaakte platformen, bieden we ook ondersteuning bij het tot stand brengen van nieuwe integraties tussen systemen op een gestandaardiseerde manier. Dit kan zowel via API’s als via Azure API Management als doorgeefluik.

We automatiseren handelingen die vaak handmatig worden uitgevoerd, met behulp van (Azure) PowerShell, Azure Functions, Azure Automation of Azure Logic Apps. Deze diensten kunnen worden ingezet om processen te versnellen, vereenvoudigen en automatiseren, zelfs voor middelgrote processen.

Voor organisaties die naar Azure willen migreren of Azure willen introduceren, bieden wij begeleiding bij het opzetten van het volledige Azure-platform. We behandelen architectuurvraagstukken en nemen adviesrollen aan om de professionalisering van de organisatie te bevorderen.